Μενού
Το καλάθι σας

Επιστροφές προϊόντων

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας θα επικοινωνήσετε με τον/την Υπεύθυνο ηλεκτρονικού καταστήματος στο τηλέφωνο 26210 32038 ή θα στείλετε email στο info@romina.gr για την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που έχουν ήδη αποσταλεί τα προϊόντα, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε την παραλαβή αυτών, έτσι ώστε να επιστραφούν στo καταστημά μας.

Εάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν δεν είναι αυτό που επιθυμείτε, το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε σε διάστημα δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και μόνο στην περίπτωση που είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. Αν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το κατάστημά μας έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Όλες τις επιστροφές συνοδεύει απαραίτητα η απόδειξη λιανικής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής των προιόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 3.90 ευρώ για τα έξοδα αποστολής χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη speedex courier δηλώνοντας "χρέωση παραλήπτη".
Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier, αλλά προστίθεται στην επόμενη αγορά. Επίσης έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, αφαιρείται το κόστος των μεταφορικών.

Στην περίπτωση αγοράς προϊόντων από την κατηγορία BAZAAR, επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή, όμως μπορεί να γίνει αλλαγή του προϊόντος με καποιο άλλο..Στα προϊόντα της κατηγορίας BAZAAR δεν θα ισχύει η αντικαταβολή..

 «Για λόγους υγιεινής δεν δεχόμαστε επιστροφές σε μαγιό και κοσμήματα»

 

Η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται τα προϊόντα είναι:

ROMINA SHOPPING CENTER

ΑΙΟΛΟΥ 13

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 

Τ.Κ. 27131